Kulutusluotto

Kulutusluotto on useimmiten suuruudeltaan 1000 – 20 000€. Kulutusluottona myönnettävän lainan määrä voi siis vaihdella tilanteittain hyvinkin paljon, ja sen vuoksi sen kulut voivat myös olla hyvin erilaiset – riippuen lainan määrästä. Tämän vuoksi olemme luoneet sivustomme auttamaan sinua löytämään edullisimman kulutusluoton tarpeitasi varten. Alapuolella olevia lainasummia klikkaamalla pääset vertailemaan juuri sinulle sopivamman lainan kuluja. Katso heti!

Suosituimmat kulutusluotot

Euroloan

Euroloanilta voit saada kulutusluottoa 5000 euroon saakka. Tällä hetkellä Euroloan on suomen suosituimpia kulutusluottojen tarjoajia, ja sen etuna ovat toimiva palvelu ja edulliset kulut. Kulutusluotot lähtevät Euroloanilla 1000:sta eurosta ja sen ylärajana on 5000 euroa. Lainahakemus tehdään heidän verkkosivuillaan, ja saatuasi myöntävän vastauksen lainahakemukseesi, maksetaan se tilille nopeasti. Kulutusluottojen lainaehdot ovat aina yksilöllisiä, joten tutustu Euroloanin lainaehtoihin ja takaisinmaksusuunnitelmiin paremmin heidän verkkosivuillaan. Sieltä saat myös kätevästi täytettyä lainahakemuksen. (TÄHÄN LINKKI)

Ostosraha

Ostosraha on myös loistava palvelu kulutusluoton hankkimiseen, ja sen kautta voi hankkia kulutusluottoa välillä 1000 – 3000€. Parhaimmillaan takaisinmaksuaikaa voi saada jopa viisi vuotta!  Luonnollisesti lainan voi maksaa halutessaan takaisin myös tätä nopeammin. Ostosrahan kätevä ominaisuus on myös lainan korottaminen – voit korottaa lainaa 3000 euroon saakka, jos olet ottanut vähemmän kulutusluottoa ensin. Ostosrahalta saa myös alle tuhannen euron luottoja, mutta tällöin takaisinmaksuaikaa on aina vuosi. Tee Ostosrahan lainahakemus heidän kotisivuillaan nyt ja saat nopeasti päätöksen lainasta! (TÄHÄN LINKKI)

Nopsalaina

Jos tuli tarve suuremmalle kulutusluotolle, on Nopsalaina siihen ratkaisu. Nopsalainan valikoimista löytyy nimittäin jopa 15 000€ kulutusluotto! Nopsalainan kulutusluotot kokonaisuudessaan ovat 1500 – 15000€ haarukassa ja niiden takaisinmaksuaika vaihtelee puolesta vuodesta jopa kuuteen vuoteen asti. Nopsalaina voi olla siis ratkaisuna hyvin monenlaisiin lainantarpeisiin. Nopsalainassa lainan hakeminen on myös erittäin nopeaa, ja lainapäätöksen voi saada jopa 15 minuutissa. Jos lainantarpeesi on muutama tonni ja sinulla on kiire, niin tee lainahakemus Nopsalainan sivuilla niin saatat saada ratkaisun ongelmaasi jo vartissa. (TÄHÄN LINKKI)

Aasa

Aasa on pelkkiin kulutusluottoihin keskittynyt lainantarjoaja. Näin ollen heidän voi uskoa olevan alansa asiantuntija. Aasan tarjoamat kulutusluotot liikkuvat välillä 2000-5000€ takaisinmaksuaikojen ollessa 6-24kk. Aasan kulutusluotot ovat siis keskisuuria summiltaan ja maksuajat ovat kohtuullisen lyhyehköjä. Aasa on tyytyväisten asiakkaidensa suosittelemana mainio yhteistyökumppani keskisuurten lainojen sarjassa. Aasan lainoista, kulutusluottojen hinnoista sekä muista lainaehdoista löydät enemmän infoa heidän verkkosivuiltaan. Kuten käytännössä kaikilla muillakin kulutusluottoa tarjoavilla yrityksillä, myös Aasalla on verkkosivuillaan mahdollisuus tehdä hakemus luotosta. Tämän myötä myös Aasa käsittelee hakemukset ripeästi ja arkisin rahat siirtyvätkin myönteisen lainahakemuksen kohdalla nopeasti pankkitilille. Katso lisää Aasan palveluista alta löytyvästä linkistä. (TÄHÄN LINKKI)

Bigbank

Bigbankilta saa nimensä mukaisesti isoja kulutusluottoja verrattuna muihin, kilpaileviin yrityksiin – Bigbankilta kulutusluottoa on mahdollista saada jopa 20 000€ ja takaisinmaksuaikaa 10 vuotta! Tämä onkin sarjassaan suurimpia lainantarjoajia, sillä vain harva kulutusluottoa tarjoava firma palvelee näin suurten summien kanssa. Bigbankin kulutusluotot liikkuvat siis suurimmillaan jo pankkilainojen kanssa samassa sarjassa, mutta kuten muidenkin kulutusluottojen kohdalla, ei Bigbankin suuretkaan lainasummat vaadi takaajaa – toisin kuin perinteiset pankkilainat. Bigbankilta kulutusluoton hakeminen on vaivatonta ja vastaukset hakemuksiin saapuvat yleensä hyvin ripeästi. Bigbank tarjoaa erikoisuutenaan myös yhdistettyä kulutusluottoa, joka on siis yhdessä toisen henkilön kanssa haettu laina. Tämä mahdollistaa suuremman lainasumman kuin yksin hakiessa, mutta edelleen ilman erillisiä takaajia. Bigbankin käyntiosoite sekä toimiva asiakaspalvelu löytyvät Helsingistä – jos tarkoituksena on tehdä suurempia hankintoja lähiaikoina niin siirry alla olevasta linkistä Bigbankin sivuille, tarkasta lainaehdot ja tee lainahakemus jo tänään! (TÄHÄN LINKKI)

Kulutusluotoista

Ylhäälle kerätty lista oli vain pieni osa kulutusluottoa tarjoavista yrityksistä, mutta kaikki tarjoajat löytyvät tältä sivustolta. Jos edeltävä lista ei tarjonnut tarpeeseesi sopivaa kulutusluottoa tai haluat muuten perehtyä luottoja tarjoaviin vaihtoehtoihin tarkemmin, voit katsoa tämän sivun ylälaidasta kulutusluottovertailun joka näyttää edullisimmat kulutusluotot valitsemastasi hintaluokasta. Mikäli taas lainantarpeesi on pienempi, käy ihmeessä tarkistamassa sivustomme pikavippi- ja käyttöluotto-osiomme josta löydät pienempiin rahantarpeisiin sopivimmat ratkaisut. Myös muut lainavertailut löytyvät sivustomme OIKEASSA laidassa olevasta listasta. Lainojen ehdot, hinnat ja takaisinmaksuajat vaihtelevat, joten suosittelemme käyttämään aikaa lainojen vertailuun, jotta löydät juuri sinun tarpeisiisi parhaiten soveltuvan ratkaisun.

Mikä on kulutusluotto?

Kulutusluotto on pykälää suurempi versio pikavipistä. Pikavippiin verrattuna se on huomattavasti suurempi rahasummaltaan, mutta normaaliin pankkilainaan verrattuna sen etuna on ettei sinulla tarvitse olla takaajia. Pikavippiin verrattuna kulutusluotossa on myös huomattavasti pidempi maksuaika. Kulutusluottojen maksuajat ovat monesti useita vuosia. Kulutusluottoa hakiessa voikin joutua antamaan melko tarkan selosteen nykyisestä taloustilanteestaan sekä tulevaisuuden ennusteesta. Kulutusluottoa tarjoavat yritykset vaativat tätä usein siksi, koska he haluavat varmistua kulutusluoton takaisinmaksukyvystäsi. Maksusuunnitelma onkin siis hyvin olennainen osa kulutusluoton hakemista. Tämä siksi, ettei kulutusluotto yleensä ole enää pieni vippi joka maksetaan pois parissa kuukaudessa vaan sen lyhentäminen kestää yleensä useita vuosia.

Pikavippiin verrattuna kulutusluotto on siis merkittävästi suurempi ja pitkäkestoisempi lainamuoto. Siinä missä pikavipin takaisinmaksua suunnitellessa ei tarvitse miettiä seuraavaa palkkapäivää pidemmälle, on kulutusluottoa hakiessa suunniteltava takaisinmaksuprosessi jo huomattavan paljon järjestelmällisemmin. Ennen kulutusluoton hakemista on siis fiksua suunnitella maksuprosessi huolellisesti esimerkiksi perinteisesti paperille tai esim. Excel-taulukkoon. Takaisinmaksua suunnitellessa on tärkeää ottaa huomioon myös tulevat odottamattomat menot! Takaisinmaksun huolellinen suunnittelu etukäteen auttaa myös lainahakemuksen käsittelyssä – toisin kuin pikavipeissä, kulutusluoton myöntäminen on aina oma prosessinsa, jossa otetaan huomioon hakijan menneisyys, nykytilanne sekä suunnitelma lainan takaisinmaksua varten. Huolellinen maksusuunnitelma yleensä myös nopeuttaa lainahakemuksen käsittelyä huomattavasti.